Siden sidst!

 

 

Ny formand.

 

 

 

Efter 12 år som formand for Seniorklubben i Lyngby, besluttede Mogens Birk Larsen at stoppe på generalforsamlingen den 4. april 2018.

 

Vi har meget at takke Mogens for!

 

Alle de mange aktiviteter og arrangementer, han som formand har stået for og især den turbulente periode efter fusionen med Metal Hovedstaden. Problemer med at finde lokaler til en rimelig husleje og velegnet til klubbens aktiviteter.

 

Det lykkedes i LKI lokalerne på Carlshøjvej i Lyngby.

 

Mogens fortsætter med at være et aktiv for Seniorklubben Lyngby og vil hjælpe med det fremtidige arbejde og de arrangementer som er planlagt. Det kan læses i Årsprogrammet og som findes løbende på vores hjemmeside.

 

Generalforsamlingen takkede Mogens for hans arbejde som formand og det samme skal også siges fra undertegnede.

 

 

 

Som ny formand har jeg sagt ja tak til udfordringen med stor ydmyghed. Det har jeg, fordi alt er vel organiseret. Alt er planlagt til møderne med indledere, mad og drikke og til de arrangementer og aktiviteter der skal holdes i 2018.

 

Det er selvfølgelig arrangementerne til næste år, som er den egentlige udfordring. Samtidig med at aktiviteterne i indeværende år skal afholdes sådan, at alle får en god oplevelse.

 

Dernæst handler det om at få flere medlemmer, det vi vil drøfte i bestyrelsen og hvilke tiltag vi skal forsøge, så flere som stopper på arbejdsmarkedet, vil være med i vores aktiviteter og arrangementer.

 

 

 

Vi er medlem af en fagforening og stiller stadigvæk krav og selvfølgelig støtter vi vores kollegaer som er omfattet af overenskomstforhandlingerne. Selv om vi ikke mere er på arbejdspladserne og ikke er en del af overenskomstsystemet, så skal vi fortsætte med at stille krav til vort liv som pensionister og efterlønsmodtager.

 

Det gør vi bedst ved at stå sammen med de andre faglige seniorer!

 

Vi skal tale de ældres sag om ordentlig velfærd, seniorfridage før man går på pension, sundhedsaftaler i kommunerne, kollektiv trafik, pensionsbidrag, hjemmehjælp, tryghed i egen bolig, ældreboliger, højere pensionsalder med efterfølgende nedslidning og mange andre ting som kommer til at fylde meget for de ældre medborgere.

 

Derfor skal Faglige Seniorer være mere synlige i forsvaret af de ældres krav og rettigheder!

 

 

 

Jeg håber vi mødes til 1. maj i Metal Hovedstaden - eller inde i Fælledparken og til vort næste arrangement den 2. maj på Dyrehavsbakken.

 På gensyn

 

 

Med venlig hilsen
Gorm Christiansen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.05 | 15:23
Metal Senior Lyngby har modtaget 52
17.05 | 15:21
Generalforsamling 20 har modtaget 1
27.01 | 10:33
Seniorklubbens Fotos har modtaget 16
21.11 | 18:53
Månedsmøde november har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE