Siden sidst!

 

Til Metal Lyngby Seniorklub medlemmer og familier.

Midt i en Coronatid

Som I alle ved, har vi Coronakrisen og en ændring i vor hverdag, som atter er ved at bliver mere normal. Flere og flere ting åbner og vi kan igen være sammen. Vi skal dog fortsat være påpasselige med afstand og adfærd.
Derfor aflyste vi vores sommerudflugt den 17. juni 2020 men kigger på, om vi kan holde vores Skovtur den 15. juli 2020.

Vi måtte udsætte vores ordinære generalforsamling den 31. marts 2020. Bestyrelsen har nu varslet vi kan holde generalforsamling onsdag den 19. august 2020.

Andre organisationer har også måttet aflyse deres arrangementer. Metal Hovedstaden har aflyst deres 100 års jubilæumsfest den 9. august 2020 og fagforeningen måtte udsætte generalforsamlingen. På et tidspunkt lavede fagforeningen en aftale med KB Hallen, for her kunne man samles op til 500 personer med afstand.
Men indtil videre må vi ikke samles så mange mennesker indendørs og derfor har man aflyst aftalen med KB Hallen. Generalforsamlingen er fortsat udsat.

Coronakrisen har kostet dyrt for det danske samfund. De økonomiske tab har været store, men tab af menneskeliv er mindsket, som følge af de indgreb der er blevet foretaget. Hvis ikke det var sket, kunne vi være endt i en situation som i Italien og Spanien.
Samtidig skal vi sætte pris på de mange i hospitalssektoren, som har gjort en fantastisk indsats for alle dem der blev syge.

Økonomien skal genoprettes, men det må ske på en måde så vi forebygger den ulighed der er i vort samfund. Sporene skræmmer fra den økonomiske krise i 2008, hvor det var dem med de laveste indkomster som kom til at betale.

Vi må have reguleret Budgetloven, så kommunerne kan sætte byggerier i gang af ældreboliger og forbedringer af plejehjem, til gavn for beboere og beskæftigelsen.

Udbetaling af de indfrosne feriepenge vil betyde mulighed for mere forbrug, til gavn for omsætningen i detailledet og hos de små håndværkere.

Fagbevægelsens krav om, at hæve dagpengene for de mange tusinde der mistet deres arbejde, vil gavne familiernes økonomi.

Vi har ikke hørt, at nogen af vores medlemmer er blevet syge på grund af Covid-19 og det er trods alt den gode historie i denne vanskelige tid.

På snarligt genhør og gensyn.

 

 

Med venlig hilsen
Gorm Christiansen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 10:47
månedsmøde nov. 2020 har modtaget 2
27.09 | 17:13
40 års jubilæum har modtaget 1
25.09 | 18:19
Metal Senior Lyngby har modtaget 55
24.09 | 17:13
40 års jubilæum har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE